dissabte, 16 de novembre del 2013

Contra la pluja, poesia!



Demà recito amb en Jordi Carulla i amb la participació de la Coral de la Diputació de Barcelona al Parc del Foix, en el marc del programa cultural Viu el parc, que organitza Ester Xargay.
Serà a la plaça de Castellet. Castellet i la Gornal
Com que, gairebé segur, plourà, l’acte es farà a l’Oficina del Parc del Foix (carrer del Castell, 31. Castellet i la Gornal), situada a tocar del castell de Castellet.

Si us animeu, allà ens veiem!

Aquí el programa: 
http://www20.gencat.cat/docs/CulturaDepartament/ILC/Documents/Poesia%20als%20parcs%20Fullet_2013.pdf


I post post-recital:

Ha estat un recital meravellós, ple de gent generosíssima, que m'han enriquit moltíssim amb els seus comentaris. I he comprovat que el nou poemari, batec, funciona en directe! Aquí algunes fotos:

Un paissatge que ens deixava sense alè

La coral de la Diputació de Barcelona, capitanejada de forma extraordinària pel baix Alfons Vilà.

Jordi Carulla recitant.

"Nascuda amb l'estigma d'haver de creuar estepes solitàries, caminant contra el vent, la roca i l'herba que han estat llar. Gitanos esperen la música que ballaràs, els dies al ritme de la infinita caravana. Eres nena, eres índia, i l'arbre et vingué a donar la mà. Seràs cabal del riu després de ser neu, s'obriran pas les llàgrimes de gel. T'alçaràs dreta, seràs paissatge". D'Or negreJordi Carulla Ruiz.

En Cinto, un poeta local molt entranyable, recitant-nos una oda a Montserrat.

Bé, i jo, per variar, no surto a les fotos. Però ens han gravat i quan pengin els vídeos a Youtube ja n'enllaçaré algun!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada