diumenge, 29 de setembre del 2013

Aparador de poesia, nou cicle poètic a l'Espai Mallorca

A partir del proper dimarts coordinarem amb Joana Abrines el cicle de poesia del recent inaugurat nou Espai Mallorca. Serà cada dimarts a les 20h30 i us hem preparat una programació molt especial amb una selecció de les veus poètiques més interessants del panorama actual.




Cartell de Joan Garau.


APARADOR DE POESIA


Coordinadores Joana Abrines/Maria Antònia Massanet
Ara els dimarts també són poètics a Barcelona: setmanalment versaran poetes d’indrets, paisatges i llenguatges diferents, a l’Espai Mallorca.
Els recitals començaran a les 20:30h a l’aparador de l’Espai que dóna a la plaça Vicenç Martorell, convidant als veïns del barri i als visitants del Raval a un petit tast poètic actiu i popular. Els i les poetes continuaran dins l’Espai Mallorca amb recitals temàtics maridats amb altres propostes artístiques (visuals, musicals, audiovisuals, performàtiques, etc.) o presentacions de llibres, segons la programació. Al final d’aquestes sessions poètiques hi haurà micro obert, perquè aquells que tinguin alguna cosa interessant a dir puguin fer-ho de manera horitzontal.
El cicle Aparador de Poesia comença el dimarts 1 d’octubre amb Núria Martínez-Vernis i Marta Darder, que han format el col·lectiu Hipoesia, un espai d’expressió i llibertat on la poesia és acció. En aquesta ocasió els acompanyarà el poeta i músic Víctor Bonetarbolí. El mes d’octubre també comptem amb Àngels Gregori, la poeta guanyadora dels Jocs Florals d’enguany, i amb la guardonada amb el Premi Nacional de Literatura de 2011, Marta Pessarrodona, que recitaran amb la poeta andorrana Teresa Colom. També presentarem les novetats poètiques de l’editorial mallorquina Adia Edicions, creada recentment per Pau Vadell: Ester Andorrà presentarà Afamats juntament amb Marc Romera; i el poeta Ramón Boixeda farà el mateix amb el seu poemari La pell fina.
El mes de novembre, el cicle de poesia començarà amb un homenatge a Vicent Andrés Estellés, on recitaran els poetes valencians Josep Lluís Roig, Marisol González i Vicent Almela. Continuarem amb un recital poètic musical de la mà de Pau Gener Galín i Marc Espectre, poeta i músic reconeguts que s’avenen a actuar junts a l’Aparador de Poesia. De la mateixa manera, ho faran quatre de les veus més potents del panorama actual, Mireia Vidal-Conte, Mireia Calafell, Odile Arqué i Estel Solé. I, per tancar el cicle, els prestigiosos poetes Lluís Calvo i David Caño presentaran el poemari escrit a quatre mans Teresa, la mòmia.
Cicle obert i gratuït que tindrà lloc cada dimarts a partir del 1 d’octubre a l’Espai Mallorca de Barcelona, un Aparador de Poesia programat conjuntament per Joana Abrines i Maria Antònia Massanet.


Podeu consultar la info detallada al web de l'Espai Mallorca: http://www.espaimallorca.net/aparador-de-poesia/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada