dilluns, 8 d’abril del 2013

Presentació dels poemaris Negre, sempre negra de David Casadellà i del nostre el moll de l'os a Vilafranca del Penedès





El proper dijous 11 d'abril, a les 19h presentarem els llibres Negre, sempre negra, de David Casadellà, i el moll de l'os, amb il·lustracions de Marijo Ribas i versos meus, a la biblioteca municipal de Vilafranca del Penedès, situada a la Plaça de l'Oli, al costat de l'ajuntament.

L'acte, organitzat i presentat pel poeta i editor vilafranquí Santi Borell, comptarà amb un recital per part dels autors i venda i signatures de llibres.

David Casadellà Llavià (Girona, 1969). Escriu de tot, des de quasi sempre: cançons, contes i alguna petita obra de teatre. El 2008, descobreix la revista i les nits poètiques de El Llop Ferotge per culpa de Roberto Bolaño. No és, però, fins dos anys més tard que El Llop Ferotge li publica quatre poemes en la seva darrera revista. Al 2011, apareix a l’Antologia de la frontera, editada per Santi Borrell (Editorial Serret). Des del 2010 experimenta amb totes les facetes de la poesia oral formant part del col·lectiu Teories de la Inspiració amb qui presenta els espectacles: “3x3”, “De tardors” i “Flors dels temps”, i amb qui organitza a Girona el festival Jardins de la Poesia, i les Alvarinho Nits durant el 2012.


Antoni Vidal ens diu en el pròleg a Negre, sempre negra que "un bon poema parteix de l’impuls, de la voluntat de dir alguna cosa, de la paraula donada. I aquest empordanès juganer i irreductible té coses a dir, i té com dir-les, i sap la manera d’explicar-les al públic i fer que aquest les entomi com una cosa pròpia".



Sobre el moll de l'os avui ens en diré alguna cosa més:


El moll de l’os és un poemari il·lustrat.

El moll de l’os és la unió dels versos de Maria Antònia Massanet i de les il·lustracions de Marijo Ribas.

El moll de l’os és el viatge d’un jo poètic que es va desfent de la carn del poema fins a arribar a l’ossada despullada.

El moll de l’os té 5 apartats, 40 pàgines i 16 il·lustracions.

El moll de l’os és un poemari-objecte artístic i  cada portada té un color diferent.

El moll de l’os és una aventura d’autoedició que volem compartir amb tu. 



Us ho perdreu? Ens veiem el dijous a Vilafranca!








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada