divendres, 19 de novembre del 2010

divendres

és divendres i a aquestes alçades ja està clar que tampoc em donen el premi de poesia que es falla diumenge. Ja he perdut el compte de a quants m'hi he presentat. Ja sé que dir això no és gaire elegant, que seria molt més poètic dir que escric per mi mateixa i que no m'importen el reconeixement ni els mèrits. La veritat, però, és que jo vull publicar i vull ser llegida: jo escric per un/a lector/a, escric pensant que alguns versos meus poden agradar tant a algú com a mi escriure'ls i que aquesta persona s'hi pot sentir identificada, s'hi pot trobar i li poden servir per alguna cosa. Crec en el canal comunicatiu, per això és frustrant veure que els teus poemes no arriben a escampar-se i a crèixer arreu. Per això tinc un bloc, tot i que tingui tants pocs seguidors i comentaris. Sort de tu, Maria, i de tu, mq, i sort d'Amphibia, l'editorial online que en breu em publicarà el moll de l'os.
Tot i que per mirar de concentrar-me més en el que de veritat importa he suprimit els seguidors i el comptador de visites. De manera que si us voleu comunicar amb mi escriviu-me un comentari. Si no jo seguiré imaginant-me a aquest/a lector/a ideal, sense pressions de números ni estadístiques.
Una forta aferrada,
mA

1 comentari:

  1. jo després de saber no sé quants cops que he estat finalista de vàrios premis, però no premiada, ja m'he cansat i he tirat pel dret publicant el llibre en una petita editorial No guanyarem ni un duro, però compartirem el llibre que volem! per tant, no et preocupis! L'important és escriure i que et llegeixin. I si no ho pots aconseguir a través dels premis (que tampoc et permetran retirar-te), doncs ho fas a través del bloc. com jo...

    moltes gràcies per les paraules tan boniques i esperonadores que m'has deixat al bloc!

    jo també t'enllaço. no coneixia el teu bloc i m'ha semblat molt interessant.

    estem en contacte!

    poesilvia

    ;-)

    ResponElimina