divendres, 23 de novembre del 2012

Presentació el moll de l'os!


Per fi, després de tants anys, múltiples reescriptures, intents frustrats de publicació amb editorials que fan fallida i una actualització final que ha suposat una dràstica poda, veu la llum el moll de l'os, un poemari meu il·lutrat per la meva estimada MariJo Ribas, de qui ja heu pogut veure algunes imatges en aquest bloc. El resultat final em deixa satisfeta, que ja és quelcom ben estrany! I és que es tracta d'un tot coherent, una vivissecció oberta a la matèria poètica sàviament il·lustrada amb imatges que fan una simbiosi perfecta amb el text i amb un detallista packaging i que tant na Marijo com jo ens morim de ganes de compartir amb tots i totes vosaltres!

I, precisament, en tindrem una primera ocasió demà dissabte, de 20h a 22h, a l'espai polivalent Iroom de Gràcia (c/ Topazi, 21), on en farem una presentació emmarcada en una vetllada poètica que és un autèntic luxe:

-Començarem amb la projecció del documental sobre poetes mallorquines Som elles, d'Aina Rierra, una autèntica perla visual sobre poesia insular d'autoria femenina.

-Seguriem amb la presentació del poemari a càrrec de MariJo Ribas i jo mateixa, acompanyades per les veus de les també poetes mallorquines i també participants al curtmetratge d'Aina Riera, Joana Abrines i Marta Bertran. I, de més a més, comptarem amb la col·laboració especial de la reconeguda poeta Mireia Vidal-Conte, que ha publicat nombrosos poemaris i ha guanyat premis tan pretigiosos com el Recvll o el Maria-Mercè Marçal.

-I, per acabar,tindrem el clímax de la festa: un recital amb totes les poetes participants!

Ah, i durant tot l'acte i haurà servei de bar amb copes, panades, coca de trempó i cupcakes!

Us hi esperem!!!

1 comentari: