dilluns, 1 de juliol del 2013

Presentació d'el moll de l'os a La Poeteca

El proper dijous 4 de juliol a les 20h30 presentarem a La Poeteca el moll de l’os, la plaquette que vam fer amb na Marijo Ribas, ella a les il·lustracions i jo als versos i que tantes alegries ens ha donat des del novembre, quan la vam presentar per primera vegada a l'Iroom.
El format de la presentació serà el d’un recital coral per part d'11 poetes, que són també bona part dels amics i amigues que m'han acompanyat durant aquest cicle, que ha anat parell a la coorgantizació d'actes a l'Iroom i a l'inici de La Poeteca. Els poetes llegiran un poema del recull i dos de propis i al final jo en llegiré algun també.
Els autors que tan generosament s'han avingut a participar en l'acte són: Rosa Maria Arrazola, Mireia Companys,Toni Gassó, Eva Gutiérrez Pardina, David Madueño, Ricard Mirabete, Marta Pérez Sierra, Caterina Riba, Miquel Santaeulàlia, Ivan Torrens i Rosmarí Torrens.
Al final de l’acte es podran adquirir exemplars de la plaquette i des segur na Marijo estarà encantada de dedicar-vos-les amb il·lustracions personalitzades.
Fotos el moll de l'osPresentació el moll de l'os 2

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada