diumenge, 12 de juny del 2011

Postres poètiques a la Festa del Solstici del Remou-teJa fa un bon grapat de mesos que un grup de ments inquietes en hem anat reunint cada divendres -de forma presencial o virtual, des de Barcelona, Munich i París- a la Casa Orlandai,l'associació cultural de Sarrià, fent posada en comú de projectes, intercanviant experiències i fent que anessin fluïnt les idees, movent-nos, agitant-nos i removent-nos tots plegats, incitades per la poeta Martina Escoda i l'artista Marta Darder.

Tot aquest batibull eclosionarà per fi en la gran Festa del Solstici dek proper dissabte 18 de juny, un dia carregat d'activitats, que inclouen des d'un pregó inicial coral, polièdric i proteic, un vermut poètic per a petits i grans i actuacions musicals, passant per l'acció "El millor arrós del món" (mmmhhhh! Que després tothom podrà degustar per 5e), a més de més poesia a l'hora de les postres, dansa, curts i documentals, performances i cocktails! I per si fos poc tindrem connexions en directe via Skype amb Munich, on estaran fent una festa paral·lela!

La Maceo (o Mari Carmen Escorcia) i jo donarem el sús per les postres poètiques, que consistiran en poemes eròtics i/o sensorials, on primaran el sentit de l'oïda a través de les nostres paraules, el del tacte de les sensuals paraules amb què us embolcallarem i el del gust, amb els robiols -pastissets mallorquins- que us haurem preparat per endolcir el moment.

Però la poesia continuarà amb una llarga llista d'excel·lents poetes:
Anna Aguilar-Amat
Aandríi Batonchik
Amèlia Boluda
Clara Garí
Salvador Giralt
Catalina Girona
Anna Gual
Carles Hac Mor
Xavier Maristany
Núria Martínez-Vernis
Jaume C. Pons Alorda
Mariona Sagarra
Esther Xargay


I moltes mes sorpreses! Passeu per la Casa Orlandai quan vulgueu, una estona o tot el dia, que la festa és de 12h a 21h!

Ja ho saps: REMOU-TE!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada